Lyžařský výcvik žáků 7. ročníku

08.02.2011 11:45

Náš lyžařský výcvikový kurz se uskutečnil v termínu 22. 1. – 29.1. 2011 ve Špindlerově Mlýně na Medvědí boudě.

Všichni jsme se sešli v sobotu 22. ledna v půl osmé ráno u naší základní školy. Jakmile autobus přijel, naložili jsme věci, radostně zamávali rodičům a mohlo se vyjet! Cesta do Špindlerova Mlýna trvala něco kolem čtyř hodin. Tam nás ovšem ještě čekal asi dvoukilometrový kopec k Medvědí boudě.

Když jsme došli na Medvědí boudu, tak jsme si vybalili snowboardy, běžky a rozdělili pokoje.

Dalších pět dnů jsme absolvovali snowboardový výcvik s Vítem Jašou, který byl celkem fajn instruktorem, a běžecký výcvik s panem učitelem Milanem Procházkou z Budišova. První dny jsme na svahu padali jako hrušky, ale pak se z většiny z nás stali opravdoví „snowboarďáci“.  Každý večer jsme měli zhodnocení dne a zábavný program.

Šestý den pro nás byly uspořádány závody na běžkách a snowboardu. Večer byla diskotéka, kterou jsme si hodně užili. Našli jsme i pár dobrých kamarádů a kamarádek.

V den odjezdu jsme si dobalili věci, naložili je na skútr a sešli kopec přímo do Špindlerova Mlýna. Tam jsme přendali věci do autobusu a vyrazili zpátky domů. Ke škole za rodiči jsme dojeli kolem třetí hodiny odpoledne, políbili maminky a tatínky a těšili se na domácí pohodičku. Všem se nám na horách moc líbilo a užili jsme si to.

                                                                                              žáci 7. ročníku

Fotogalerie: Lyžařský výcvik žáků 7. ročníku