PŘÁNÍ NA PRÁZDNINY

30.06.2017 12:10

Vážené kolegyně, kolegové, milí žáci, vážení rodiče,

školní rok 2016/2017 je na svém úplném konci.  Máme za sebou deset náročných pracovních měsíců, ale pohledem hodnocení lze říci, že se nám všem vydařil.

Z celkového počtu 124 žáků, kteří navštěvovali v tomto školním roce naši základní školu, získalo v druhém pololetí 81 z nich vyznamenání – 59 žáků na 1. stupni, 22 žáků na stupni druhém. Samé jedničky mělo na dnešním vysvědčení 48 žáků – 45 na 1. stupni a 3 žáci na stupni druhém.

Pokud bychom ze všech známek, které byly za druhé pololetí uděleny, udělali jednu průměrnou, vyšlo by nám číslo 1,44.

Pedagogická rada projednávala při svém posledním zasedání také chování žáků. Jsem rád, že převažovalo kladné hodnocení. Bylo uděleno mnoho pochval třídních učitelů a 21 žáků obdrželo pochvalu ředitele školy s knižní odměnou.

Vždy je však možnost a povinnost neusnout na vavřínech a i nadále pracovat společně na zlepšení. A to je pro nás všechny cíl na příští školní rok.

Přeji všem učitelům, správním zaměstnancům, žákům a jejich rodičům krásné, slunné a klidné prázdniny plné pohody, odpočinku, zdraví a nezapomenutelných zážitků.

Po prázdninách se sejdeme ve škole v pondělí 4. září v 7.20 hod., abychom společně slavnostně zahájili nový školní rok 2017/2018.

                                                                                                                                                                                                               Martin Suk, ředitel školy