Zlatí hoši...

20.03.2013 14:07

Jak jsme již dříve informovali, v sobotu 16. března proběhlo poslední kolo Župní florbalové ligy na ZŠ Benešova Třebíč, kde se zúčastnilo i družstvo našich mladších a starších žáků.

Mladší žáci se po tomto kole stali vítězové ve své kategorii a budou tak reprezentovat Sokolskou župu plk. Švece na turnaji v Praze, který se uskuteční 8. května.

Starší žáci se umístili na 5. místě.

Oba naše týmy hrají s velkou radostí a soudržností, jsou pro hru nadšeni a určitě je radost se na ně dívat a fandit jim. Honzík Trnka byl dokonce vyhlášen za nejlepšího střelce celého turnaje. Proto neváhejte a udělejte si výlet do pražského Tyršova domu a podpořte naše i vaše florbalové naděje (bližší informace u p. uč. Chládkové nebo Kružíkové).

Chlapcům se však dobře hrálo i díky obětavosti, času a podpoře trenérů - Drahoše Lehkého a Michala Dlouhého.Tréninky a reprazentace Rudíkova je také lehčí díky novým mantinelům a nebudem si nic nalhávat i díky novým dresům, v nichž se určitě chlapci cítí na výšI.  Obojí pro ně od sponzorů zajistil obětavý a především nadšený tatínek pan Jiří Kotačka.

 PODĚKOVÁNÍ SPONZORŮM > (také ve fotogalerii umístěné pod článkem)